Intratuin Zevenhuizen doet loungeset cadeau aan wooncentrum Het Hof

Cliënten en medewerkers van woonlocatie Het Hof in Nootdorp kunnen nog meer van hun terras genieten op een loungeset die ze onverwacht kregen van Intratuin. “Vorige week werden we gebeld met het nieuws dat er een prachtige loungeset voor ons beschikbaar was. Tegen zo’n verrassing zeggen we natuurlijk geen nee”, vertelt begeleider Jennifer Gaastra namens Het Hof.

Geen seconde twijfel
Naast Het Hof ontvingen nog zeven Gemiva-locaties een tuinset van het tuincentrum. “Geen seconde heb ik moeten nadenken toen ik deze loungesets mocht schenken,” zegt Jan Duijndam, bedrijfsleider Intratuin Zevenhuizen. “Want zeg nou zelf, niets zo mooi als de blije gezichten van de cliënten!”

Hij zit heerlijk!
Jennifer: “Toen Intratuin de set bezorgd had, hebben we hem samen met de cliënten uitgepakt, in elkaar gezet en hem een mooie plek gegeven. Daarna hebben we hem natuurlijk geprobeerd, en we zijn tot de conclusie gekomen dat ‘ie heerlijk zit! We willen de Intratuin Zevenhuizen nogmaals hartelijk danken voor deze gulle gift.”

Het Hof
In woonlocatie Het Hof in Nootdorp wonen mensen met een lichamelijke beperking en niet-aangeboren hersenletsel. De bewoners wonen zelfstandig en kunnen 24 uur per dag een beroep doen op de begeleiders. Het Hof is onderdeel van de Gemiva-SVG Groep. Deze organisatie ondersteunt in Zuid-Holland ruim 5000 mensen.