Jong Perspectief zoekt Maatjes en mentoren

Jong Perspectief zoekt op korte termijn naar maatjes en mentoren, met name in Lansingerland is er een tekort.

Wat doet een maatje of mentor

Als maatje of mentor begeleid je een jongere met school, dit kan zijn huiswerk of problemen op school, maar ook thuis of op straat en zelfs de sportclub. Samen met je de jongere kijk je naar de behoefte en wensen. Je kan hierbij denken aan hulp bij het huiswerk, Het leren omgaan met geld, maar ook het kijken naar de toekomst kan natuurlijk bespreekbaar gemaakt worden. Maar ook uitstapjes en sporten, zoals bijvoorbeeld fietsen, wandelen, voetballen vissen, of samen koken behoren tot de mogelijkheden.

Wil jij jouw tijd investeren in de toekomst van een kind?

Als maatje of mentor spreek je met de jongere af hoeveel tijd je aan hem of haar wil en kan besteden. Dit doe je op vrijwillige basis. Een maatje of mentor werkt vanuit zijn of haar eigen levenservaringen, maar natuurlijk kun je altijd advies en ondersteuning vragen aan de medewerkers van Jong Perspectief.

Informatie of aanmelden

Wil je meer informatie of je aanmelden als maatje / mentor neem dan contact op met Jong Perspectief. Dit kan door het aanmelden via de website https://www.jongperspectief.nl/aanmelden of door te bellen 079 – 750 22 33. Openingstijden maandag, dinsdag en donderdag van negen uur tot 2 uur ‘s-middags