Joris’ Kerstboom in Bibliotheek Oostland

Bij de vestigingen in Berkel en Rodenrijs en Nootdorp staat Joris’ Kerstboom Wie zet jij in het licht? De medewerkers helpen je graag op weg.  Joris’ Kerstboom staat vanaf 9 december in de bibliotheekvestigingen in Berkel en Rodenrijs en CulturA & Zo (Nootdorp). Loop langs en hang voor jouw dierbare een kerstbal met kerstgedachte tussen de dennentakken!

Stil staan bij een bijzonder persoon en hun verhaal delen
Joris’ Kerstboom is een vertaling van het tv-programma van presentator Joris Linssen, waarin hij mensen uitnodigt stil te staan bij een bijzonder persoon en hun verhaal te delen. Joris’ Kerstboom is de plek waar je een reddende engel kan bedanken, sorry kan zeggen of een hechte vriendschap kan vieren. Ook in de bibliotheek is in december de mogelijkheid om een mooie kerstgedachte voor iemand in de boom te hangen. En dit begint voor iedereen bij de vraag van Joris: ‘Wie zet jij in het licht?’

Zet jouw dierbare letterlijk in het licht!
In de vestigingen in Berkel en Rodenrijs en CulturA & Zo staat naast Joris’ Kerstboom een tafel met 2D-kerstballen. Schrijf een mooie boodschap en/of plak een foto op de kerstbal en hang hem aan het lichtsnoer in de boom. Zo zet je jouw dierbare letterlijk in het licht! Binnen de openingstijden is er een medewerker aanwezig om je te helpen.