Kaartverkoop gestart voor nieuwe seizoen Theater CulturA

Bij het Nootdorpse theater CulturA is de kaartverkoop voor het nieuwe seizoen gestart. Via de website kun je voor alle voorstellingen die vanaf september zijn gepland al kaarten bestellen. Komend seizoen heeft CulturA ook weer VIP-arrangementen, met een gereserveerd tafeltje in de pauze of na afloop, en met drankjes en een borrelgarnituur.

Er staan bekende namen op de speellijst voor het nieuwe seizoen, maar ook enkele minder bekende. Omvangrijk is het programma niet met 26 voorstellingen, maar toch zitten er leuke avondjes uit bij. De charme van het kleine theatertje draagt daar zeker aan bij.

Het seizoen wordt op zaterdag 16 september geopend door de Règâhs, die hun jubileumvoorstelling in Nootdorp spelen. Eind september spelen de gebroeders Van der Steen alias de Kern Koppen hun eerste eigen theatershow, onder de titel ‘Stomp’. Later dit jaar staan namen als Javier Guzman, Kees van Amstel en Sjaak Bral op het programma.

CulturA blijft ook het thuistheater van de Nootdorpse toneelvereniging Het Voetlicht en de jeugdgroep van de vereniging, Kinto. ’t Voetlicht speelt eind oktober/begin november vijf keer de klucht ‘Eerste hulp op de eerste hulp’, een hilarische voorstelling die helemaal in de komische traditie van de vereniging past. En Kinto komt in november en december weer met een Sinterklaasvoorstelling: ‘Sinterklaas… en de Traktemento-Tijd’.

Het volledige programma voor het nieuwe seizoen is te vinden op de website van CulturA. Daar kun je kaarten ook direct online bestellen en afrekenen.