Kerstblogger Saskia de Laat bezocht de kerstshow van Intratuin Pijnacker!

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Saskia is eigenaar van de grootste kerstblog van Nederland en België en deelt op haar website vooral veel kerstinspiratie. Ze blogt over de kersttrends, versiertips, winterse uitstapjes, knutselprojecten, heerlijke kerstrecepten en nog veel meer. Een paar weken geleden bezocht Saskia voor de tweede keer de kerstshow bij Intratuin Pijnacker.

Pijnacker-Nootdorp TV was benieuwd naar haar ervaring!

Candyland voor een Christmaholic

“Een kerstshow vol zoete verrassingen”, zo noemt Saskia de kerstshow van Intratuin Pijnacker. Ze geniet vooral van het zoete en zalige candyland thema met roze zuurstokken en gingerbread poppetjes. Uiteraard heeft ze een leuke selfie gemaakt in het levensgrote snoephuisje en blijft de ijskraam ook niet onopgemerkt. Het valt de Christmaholic op dat het kerstdorp dit jaar groter is opgezet dan voorgaande jaren. Er is veel te zien: van populaire Lemax huisjes, een Fries dorp van Dickensville tot de kleurrijke snoephuisjes; “de keuze is reuze!”, zegt Saskia.

Bijpassende muziek

Wat ze vooral sterk vond aan de kerstshow van het groene warenhuis in Pijnacker, was de bijpassende muziek bij ieder thema. Juist omdat het hoofdthema dit jaar ‘Welkom in Verwonderland’ betreft, is het belangrijk om alle zintuigen te prikkelen. Dus ook het gehoor!

Echte Marokkaanse souk

Tot slot blijft het laatste thema van de kerstshow zeker niet onbesproken; Intratuin Pijnacker heeft namelijk een ware Marokkaanse souk nagebouwd met bijpassende ‘marktkraampjes’, natuurlijke kleuren, droogbloemen, prachtige vazen en potten van aardewerk en zelfs een kameel!
Benieuwd naar het hele verslag van Christmaholic of ben je op zoek naar meer kerstinspiratie?

Neem dan een kijkje op haar website: http://www.christmaholic.nl/2020/11/10/intratuin-pijnacker-kerstshow.