Kerstconcert baby’s, peuters en kleuters 23 december

Zondagmiddag 23 december speelt Krulmuziek klassiek voor kleintjes in Bibliotheek Oostland, Julianalaan 47 in Pijnacker en in de ochtend in Delft aan Voorstraat 64.

Doe mee concerten
vrolijke mee-doe concerten voor baby’s, peuters en kleuters, gespeeld door professionele muzikanten. Een prachtig kerstcadeau voor kinderen van 0-6 jaar en hun ouders of verzorgers!
Waar het ene kind volledig wordt betoverd door de muziek, klapt en swingt het andere kind meteen mee. Verlegen kinderen krijgen de tijd om te wennen doordat het concert rustig start en de spelletjes ze meenemen in de muziek. Stilzitten is niet nodig: spontane reacties van het jonge publiek worden juist gewaardeerd. Het is een zeer rijke muzikale ervaring doordat het speciaal is ontwikkeld voor deze doelgroep vanuit de expertise van Muziek op Schoot en ervaren professionele klassieke muzikanten. Voor jonge baby’s wordt een speciale plek ingericht waar ze heerlijk op een kleedje van de muziek kunnen genieten, terwijl de grotere kinderen mee kunnen klappen, dansen en spelen.

Krulmuziek
Stichting Krulmuziek brengt klassieke muziek concerten voor de allerjongsten. De basis is het strijktrio dat bestaat uit viool, altviool en cello. Muzikanten Hester Verhoeff, Zdenka Procházkova en Gerda Marijs hebben alle drie hun sporen verdiend in verschillende ensembles, in orkesten en het lesgeven aan jonge kinderen en vinden elkaar in deze prachtige strijkersbezetting. Multi-muzikant Félice van der Sande, tevens Muziek op Schootspecialist, voegt tijdens de voorstellingen nog veel andere instrumenten toe


Meet & Greet

Na het concert is er een Meet & Greet en mogen alle kinderen op een kleine viool of cello spelen.

-Bibliotheek Oostland, Julianalaan 47, Pijnacker, 16.00 uur (0-6 jaar), € 7,50 per persoon
-Het Voorhuis, Voorstraat 64, Delft, 9.30 uur, 11.00 uur (0-6 jaar) en alleen voor baby’s om 13.00 uur

Meer informatie: www.krulmuziek.nl
Reserveren: www.hoenu.nl