Kersten nieuwe leverancier Wmo-hulpmiddelen

In april van dit jaar ging het Hulpmiddelencentrum failliet. Dat was toen best vervelend voor inwoners in Pijnacker-Nootdorp die gebruikmaken van Wmo-hulpmiddelen vanuit het Hulpmiddelencentrum en/of Medipoint. Maar er is een oplossing gevonden: met ingang van 1 september 2020 is Kersten Hulpmiddelenspecialist de nieuwe leverancier voor Wmo-hulpmiddelen.

Wie is Kersten Hulpmiddelenspecialist?

Kersten Hulpmiddelenspecialist is al ruim 30 jaar actief in de hulpmiddelenbranche. Het is een betrokken hulpmiddelenbedrijf, gespecialiseerd in het adviseren, leveren en onderhouden van hulpmiddelen die het leven aangenamer maken. Meer informatie over Kersten leest je op de website http://www.kerstenhulpmiddelen.nl

Even kennismaken

Op korte termijn neemt Kersten contact op met inwoners die gebruikmaken van één of meerdere hulpmiddelen. Dit contact is bedoeld om kennis te maken en om de hulpmiddel(en) te inspecteren. Indien er aanvullende service en/of onderhoud nodig is dan wordt hiervoor een nieuwe afspraak gemaakt.
Het hulpmiddel is na inspectie goedgekeurd en er zijn verder geen vragen? Dan verandert er niets.

Ik heb nog vragen. Bij wie kan ik terecht?

Heb je vragen over onderhoud of reparatie aan je hulpmiddel? Neem dan contact op met Kersten Hulpmiddelenspecialist via telefoonnummer 010 – 8208855 of per e-mail http://wmopijnackernootdorp@kerstenhulpmiddelen.nl.