Monkey Town: Je kind is directeur voor een dag

Het is alweer een jaar geleden dat indoor speelparadijs Monkey Town Delft haar deuren opende en daarmee de eerste gebruiker was van het nieuwe bedrijfspand aan de Rijksstraatweg in Delfgauw. Om te vieren dat het speelparadijs één jaar open is, zoekt de huidige directie een geschikte directeur voor een dag.

Ludieke actie
“Wat was het een bewogen jaar waarin we ons sterke concept verder hebben uitgebouwd en uiteraard op advies van onze gasten hier en daar een verbetering hebben doorgevoerd,” aldus eigenaar Geoffrey Pijpaert. “We willen dit jaar dan ook afsluiten op een extra leuke manier, waarop we een bezoeker de kans geven omeen dag de directeur van ons speelparadijs te zijn.” Volgens Geoffrey Pijpaert komt er veel bij kijken en moet je vroeg opstaan: “Voordat de eerste gasten er zijn moet de personeelsinstructie plaatsvinden en er moet een inspectieronde gelopen worden op het gebied van hygiëne en veiligheid. Bovendien moeten zowel onze 5D-bioscoop, Lasergame en fitnessapparatuur voor de volwassenen uitgetest worden.”

Kinderdirecteur
De kinderdirecteur in spe kan solliciteren per e-mail. Zoals uiteraard bij een vacature hoort, moet er een motivatie worden bijgevoegd. Ook moet er een foto meegestuurd worden. “Maar we zijn streng,” vervolgt Geoffrey Pijpaert, “Zonder motivatie maakt een kandidaat geen kans. We zijn heel stipt, dus we rekenen er op dat kandidaten dat ook zijn als ze de mail schrijven.”Belangrijk is dat de kandidaat op zaterdag 22 december vanaf 08:30 beschikbaar is en minimaal tot 12:00 kan blijven. Solliciteren kan tot en met 13 december 20:00. De gekozen kandidaat krijgt voor 16 december 21:00 bericht. De sollicitatie mag dus inclusief naam, leeftijd, motivatie, foto, adres en telefoonnummer naar directeur@reijleisuremarketing.nl.

Groot speelparadijs in Delfgauw
Indoor speelparadijs Monkey Town Delft is gevestigd aan de Rijksstraatweg 23 te Delfgauw. Het beschikt over themakamers voor verjaardagen, grote zalen voor zowel evenementen zoals bedrijfsfeesten, een peuterzone en uitgebreide horeca. Monkey Town Delft is dagelijks geopend van 09:00 tot 18:00 en op vrijdag en zaterdag tot 20:00. Meer informatie is te vinden op social media (@monkeytowndelft) ofwww.monkeytown.eu/delft.