Koeiendans op Hoeve Biesland

Op zondag 15 april gaan de koeien van Hoeve Biesland om 11 uur voor het eerst weer naar buiten en iedereen mag net als de voorgaande jaren weer komen kijken naar dit vrolijke spektakel.

Gedurende de wintermaanden hebben de koeien doorgebracht in hun riante koeientuin op de boerderij. Ze verblijven dan binnen omdat het land van november tot april te nat is om op te grazen. Met de warme dagen van het afgelopen weekend en dagen die nog komen, zal het gras hard groeien en het land opdrogen. Dan kunnen ‘de dames’ dus eindelijk weer naar buiten.

Tijdens de koeiendans zullen de hulpboeren van Hoeve Biesland koffie/thee/fris schenken en kunnen mensen genieten van een broodje Hoeve Biesland burger of lekkers van de bakker. Ook zal de Weilandwinkel open zijn, waar verschillende streekproducten verkocht worden en kan er kaas geproefd worden gemaakt door Zuiver Zuivel met melk van eigen koeien.

Net als vorig jaar kunnen fotografen een streekpakket winnen met de meest indrukwekkende foto van de koeiendans.

Praktische informatie
Aanvang: Om 10 uur gaat de boerderij open. Om 11 uur gaan de koeien de wei in.
Bereikbaarheid: Kom met de fiets en parkeer deze op de parkeerplaats van de boerderij. Auto’s kunnen geparkeerd worden op de parkeerplaatsen in Delftse Hout.
Adres: Bieslandseweg 1, Delfgauw.

Voor actuele informatie kunnen bezoekers de fbpagina of de website van de boerderij raadplegen.