Koningsdag in Nootdorp gaat niet door

Gezien de recente ontwikkelingen met het corona virus heeft het bestuur van Oranjevereniging Nootdorp maandagavond (16 maart) besloten om het Koningsdagprogramma van 27 april a.s. te annuleren. De regels en adviezen worden steeds strikter, en ook de financiële risico’s om het feest later te moeten annuleren worden steeds groter. ‘We kunnen niets anders doen dan nu te moeten stoppen met de voorbereidingen’, zegt voorzitter Kees van Dorp. Met pijn in ons hart hebben we deze beslissing genomen, maar is naar onze mening de enige juiste. Wat dit betekent voor de overige activiteiten zal later worden bepaald en zal mede gebaseerd zijn op de dan bekende regels van de overheid.

Donateurskaartenverkoop
Dit jaar zouden de vrijwilligers van Oranjevereniging in de week van 30 maart t/m 4 april langskomen voor de donateurskaartenverkoop. Gezien de laatste regels om (sociale) contacten zoveel mogelijk te voorkomen heeft het bestuur besloten om geen risico te nemen en de verkoop te verschuiven naar een later tijdstip.

Oranjevereniging bedankt vrijwilligers
Alle vrijwilligers en verdere betrokkenen bedanken we voor hun steun, die wij ook dit jaar bij de voorbereidingen hebben mogen ontvangen. Heb je zin om je in te zetten voor Oranjevereniging Nootdorp als vrijwilliger, organisator of sponsor, stuur dan een mail naar vrijwilliger@oranjeverenigingnootdorp.nl.

Foto: Frank Brugman