Kunst of Kitsch? bij Repair Cafe Nootdorp op 19 oktober

Misshien staat er nog wel een mooie oude kandelaar bij je op de schouw of ben je benieuwd wie dat mooie schilderijtje eigenlijk geschilderd heeft?  Zaterdag 19 oktober kun je met al jouw mooie schatten langskomen bij het Repair Cafe in Nootdorp. Twee kunstkenners van het Repair Café zijn er wederom om al je mooie objecten op waarde te schatten. Heb jij een pareltje in bezit of toch een prul? De heren zitten voor je klaar!

Reparaties
Ook de reparateurs staan  klaar om samen met jou allerhande voorwerpen weer geschikt te maken voor gebruik, zoals elektrische apparaten, speelgoed, textiel en ook je vragen over computer/telefoon gebruik  trachten zij te beantwoorden. Voor alle reparaties en voor de taxaties geldt dat je 1 artikel tegelijk kan aanbieden. Mocht het niet al te druk zijn, dan is het uiteraard mogelijk met een tweede reparatie of taxatie   ‘in de rij ‘ gaan staan.

Datum en tijd
Het Repair Café is elke derde zaterdag van de maand van 10.00-12.00 uur en vindt plaats in Kindcentrum Regenboog, Kon. Julianastraat 1 in Nootdorp.
Meer info: kijk op www.facebook.com/RepairCafePijnackerNootdorp  of mail met repaircafepn@gmail.com