Ouderendag laat wensen uitkomen

Op vrijdag 6 oktober kunnen senioren uit Delfgauw, Nootdorp en Pijnacker hun wensen in vervulling laten gaan tijdens de Nationale Ouderendag. Op deze dag wordt in het welzijnscentrum van de SWOP een feestelijke middag georganiseerd met optredens van Shantykoor Schiehaven en Kinderkoor Zamariem. Ook zullen wensen van senioren in vervulling gegaan worden.

Heb jij een wens voor jezelf of voor iemand anders? Mail deze dan tot 27 september naar de afdeling Pijnacker-Nootdorp van de Nationale Ouderendag. Het lijkt voor ons heel normaal. Een bezoekje aan de dierentuin of een wandeling op het strand. Voor senioren is dit niet altijd meer mogelijk, bijvoorbeeld omdat ze niemand meer on zich heen hebben of moeilijker ter been zijn. Wil je meer weten over deze wensen? Kijk dan op www.nationaleouderendag.nl. Klik op ‘Vervul een wens’. Selecteer vervolgens ‘Pijnacker-Nootdorp’ als gemeente.

De impact van Ouderendag is enorm. De eenvoudige wensen toveren bij ouderen een grote glimlach op het gezicht. De inspirerende verhalen achter de wensen ontroeren de wensvervullers. En de tijd en aandacht die jong en oud aan elkaar geven, zorgen voor onvergetelijke momenten en blijvende contacten. Het kost de vrijwilliger maximaal een paar uurtjes tijd, en levert de oudere en uzelf een heel goed gevoel op.