Kan jij een lekker bakkie zetten?

Kan jij een lekker bakkie zetten? En wil je graag eens per maand vrijwilligerswerk doen in je eigen omgeving? Dan komt De Schakelaar graag met je in contact.

IKS 
De IKS (Interkerkelijke Stichting voor Seniorenhuisvesting te Pijnacker) zorgt voor huisvesting van zelfstandig wonende senioren. Zij verhuren appartementen voor senioren van 70 jaar en ouder aan de Mr. Dr. Van den Helmlaan te Pijnacker. Deze appartementen bevinden zich in twee gebouwen van het IKS-complex: De Schakelaar en het Helmhuis.

Ook De Schakelaar kan niet zonder vrijwilligers
In De Schakelaar bevindt zich ook het Dienstencentrum De Schakelaar van waaruit de Stichting Welzijn & Ondersteuning Pijnacker-Nootdorp (SWOP) vele activiteiten verricht voor senioren. Hiervoor zijn naast vaste medewerkers ook veel vrijwilligers nodig om te ondersteunen tijdens de activiteiten. Op dit moment zoeken zij dus iemand die de koffie en thee kan verzorgen.

Vrijwilligerswerk
Naast gastheren en dames zijn er vele vrijwilligerswerkzaamheden waar mensen voor gevraagd worden. Vindt je het leuk om in je eigen gemeente een steentje bij te dragen, neem dan gerust contact op met de Swop. Samen kunnen jullie dan kijken welk vrijwilligerswerk het beste bij je past.