Lekker zingen, maar zonder notenschrift

Veel mensen zouden misschien best in een koor willen zingen, maar ze kunnen geen noten lezen. Bij veel koren kunnen ze dan niet terecht. Bij Turn Voices, een koor voor Delfgauw en omstreken, zijn ze wél welkom, want daar wordt helemaal niet met notenschrift gewerkt. Ook hoeft iemand die wil komen zingen niet eerst een stemtest te doen. Het koor is dus voor iedereen toegankelijk.

Turn Voices is enkele maanden geleden opgericht. Het koor wil het mogelijk maken dat iedereen die mee wil komen zingen dat inderdaad kan doen. Er wordt gewerkt met professionele geluidsbanden, en elk koorlid krijgt daar een kopie van, zodat men thuis kan oefenen. Ook kan elk koorlid zelf kiezen in welke stemgroep hij of zij wil zingen.

Het repertoire van het koor bestaat uit songs van bijvoorbeeld de Beatles, Krezip, Robbie Williams en bijvoorbeeld liedjes uit musicals als Hair en Sisteract.

Turn Voices houdt op 13 december een open repetitie. Van acht tot tien uur ’s avonds kan iedereen die interesse heeft terecht in het kerkelijk centrum aan de Zuideindseweg in Delfgauw. Meer informatie over het koor is te vinden op de website van Turn Voices.