Leuke buren is Keijzershof

Vraagt u zich ook wel eens af als u Pijnacker Zuid inrijdt: ‘Wie zijn nou eigenlijk de bewoners?’ De vriendelijke buren brengen daar verandering in.

Op de rotonde van de Klapwijkseweg leiden ze u richting de tunnel naar Keijzershof. Sommigen helpen u de weg te vinden, anderen heten u vooral welkom.

Graag nodigen we u uit voor de onthulling van de vriendelijke buren op maandag 16 april. Wethouder Jaap van Staalduine en het Keijzershof-team ontvangen u graag om 15.00 uur in het Informatie Centrum aan het Raaigras. (Zie ook bijgesloten uitnodiging die vrijdag huis-aan-huis wordt verspreid in de wijk).

Goed leven is Keijzershof

Dat stralen de vriendelijke buren uit! In de groene en kleurige omgeving zijn ze er voortaan gewoon, dag en nacht. En niets is zo fijn als goede buren. In Keijzershof zijn we allemaal buren. Het dorpse, de gemoedelijkheid en vriendelijkheid: dat is Keijzershof!

Heeft u de leukste buren?

In het teken van de vriendelijke buren start een foto-actie voor iedereen in Keijzershof die mee wil doen.

Ga samen op de foto en laat ons weten wie uw leukste buur is en waarom. U maakt kans op een ‘diner voor twee’ bij Fratelli in Pijnacker.

Hou maandag de facebookpagina  woneninkeijzershof in de gaten voor alle informatie en actievoorwaarden.