Levenslessen van een globetrotster

Carla Groen neemt je mee op een wereldreis vol levenslessen. Hoe overleef je een val in een sloot vol koeienpoep? Hoe overkom je je angst voor spreken in het openbaar? Wat doe je als je een lift krijgt van foute types? De reislustige Carla schreef er een boek over en gaf het in eigen beheer uit. Tijdens een lezing op 20 augustus om 20.00 uur bij CulturA & Zo in Nootdorp deelt ze haar verhalen met het publiek.

Levenslessen die de mensen en het leven zelf mij leerden
“Van veel van mijn reizen heb ik lessen geleerd. Levenslessen die de mensen en het leven zelf mij leerden. Deze lessen deel ik graag met jou, misschien heb je er iets aan en hoef je niet dezelfde ‘fouten’ te maken als ik om deze lessen te leren” aldus Carla. Ze beschrijft haar avonturen levendig, alsof je er zelf bij bent. De oplossingen die ze vindt voor uitdagende situaties onderweg zijn origineel en vol humor. Met zelfspot beschrijft ze ook haar innerlijke reis naar volwassenheid.

Blunders die Carla hielpen
Ben jij ook zo benieuwd naar de blunders die Carla hielpen om uit haar schulp te kruipen? Of wil je horen hoe zij om leerde gaan met onvoorziene en levensgevaarlijke situaties? Tijdens de lezing vertelt ze haar verhalen aan de hand van fragmenten uit haar boek. Aansluitend kun je haar boek kopen en door haar laten signeren.

Donderdag 20 augustus, 20.00 – 21.00 uur, in CulturA & Zo in Nootdorp. Aanmelden kan via de website van CulturA & Zo. Een kaartje kost 2,50 euro (inclusief drankje).