Maak kennis met de natuur tijdens de Bieslanddagen

Als corona het toestaat kun jij dit jaar weer twee dagen genieten van de Bieslanddagen met veel leuke activiteiten in de natuur.

Ontdek de natuur
Tijdens de Bieslanddagen kun je twee dagen lang recreatie- en natuurgebied Buytenhout ontdekken. Het Delftse Hout, het Bieslandse bos, de Bieslandse polder en klein Delfgauw is op 4 en 5 september een natuurfeestje voor jong en oud.

Nieuw is de wandelroute
Je kunt dit jaar negen locaties bezoeken en iedere locatie heeft een eigen thema zoals Waterpret, Ontspannen en Onthaasten, Natuur, Dierenpret en Duurzaamheid en Natuurlijk in het wild. Je kunt er ook dit jaar weer leuke natuur activiteiten beleven en iedereen is welkom, van jong tot oud. Je kunt er kanoën en suppen, creatief bezig zijn, polsstokspringen, een natuurvoorstelling bijwonen en natuurlijk is er ook weer een Buytenmarkt met streekgebonden producten. Nieuw dit jaar is ook de wandelroute die je kunt lopen.

Op pad met de boswachter
Verstopt in het Bieslandse bos is een prachtig meertje te vinden. De perfecte plek om afgezonderd van de buitenwereld tot rust te komen. Laat je meevoeren in de podcast met boswachter Lisa en Femke, hoe beleven zij de natuur. Je kan ook meedoen met de excursie en de panelen volgen en de filmpjes van de boswachters bekijken. Voor de kinderen zijn leuke activiteiten aan de filmpjes gekoppeld.

Meer info over de Bieslanddagen kun je lezen op de website van de organisatie.