Make-a-wish VIPS op 112-dag Haaglanden

Daan (5), Bas (3), Abas (11) en Aydin (4) en hun familie gaan als VIPS de brandweer en de politie helpen bij de demonstraties tijdens de 112-dag Haaglanden. Brandjes blussen, boeven vangen en nog veel meer. Make-A-Wish Nederland organiseert samen met deze geweldige hulpdiensten allerlei spannende en stoere activiteiten
voor deze kinderen, want dat is hun allerliefste wens.

De 112-dag vindt op 23 augustus plaats in het Zuiderpark in Den Haag. De vrijwilligers van Make-A-Wish Haaglanden zijn op 23 augustus te vinden in de kinderarena bij de brandweeroefenbaan. Bij hen kunt u nieuwe wenskinderen aanmelden en zij geven graag meer informatie over de organisatie Make-A-Wish.
Via deze link is te zien waar in het Zuiderpark demonstraties worden gegeven.

112-dag Haaglanden
Na het enorme succes in 2015, met ruim 50.000 bezoekers, organiseert Brandweer Haaglanden op donderdag 23 augustus tussen 10.00-16.30 uur weer de 112-dag Haaglanden. Onder andere de brandweer, ambulance en politie pakken groots uit en geven je een kijkje in hun wereld. Naast voorlichting en preventietips zijn er veel activiteiten te doen.
Voor meer informatie zie: 112-dag Haaglanden

Make-A-Wish
Make-A-Wish vervult de liefste wens van kinderen tussen de 3 en 18 jaar met een ernstige, soms zelfs levensbedreigende ziekte. De hulpdiensten in de regio Haaglanden werken vaak samen met Make-A-Wish om de liefste wens van een ziek kind te vervullen. Zo maken we samen herinneringen die een leven lang mee gaan.
“Als een kind kan geloven dat zijn wens uitkomt, dan kan hij ook geloven dat hij beter wordt”