Meezingen in de week van de mantelzorg

Meezingmiddag
Zondag 11 november in de week van de mantelzorg klonken de klanken je in de gang van De Schakelaar je al tegemoet. Nummers als Sophietje van Johnny Lion,  Jan Smit, de Beatles en zelfs wat gospel. Een heuse Workshop.

Flink geoefend
Niet iedereen vond dat gemakkelijk, er moest flink geoefend worden. Wel hadden er vele plezier in. Ja de één is een bas, de ander tenor of alt en sopraan. Dat alles moet toch wel een beetje bij elkaar komen kwa geluid om het valse er uit te halen.

Geluiden voller
Na de pauze met koffie en gebak, verwend werden ze door BMO- JJ- OB . Klonken de geluiden voller en aanwezig, de angst voor  zingen was er af en dat hoorde je . De Cursusleidster Jolanda Wagenaar heeft al de stemmen tot nachtegaaltjes omgevormd.

Echt koortje
Toen ieder de smaak te pakken had  en ze een echt als een  koortje gingen zingen, was het tijd voor een klein glaasje. Lekker om nog even met elkaar te proosten. Na het afzakkertje weer huiswaarts. Je hoorde ze op straat nog zingen. Een leuk  melodie  blijft in je hoofd hangen als je er van genoten hebt. Denk dat je bij menig afwas die avond nog de liedjes te horen waren.