Minderhoud sluit nieuwe overeenkomst met Team4Talent

Wethouder Bernard Minderhoud heeft maandag namens de gemeente een nieuwe Team4Talent-overeenkomst getekend. Hiermee leggen de partners van het initiatief hun samenwerking voor de komende twee jaar vast. “Na een succesvolle pilot van twee jaar zijn we blij dat de deelnemers van Team4Talent door kunnen en willen gaan. Bijna alle partijen doen weer mee, waaronder alle 21 scholen in de gemeente en vier jongerenorganisaties”, aldus Minderhoud.

Met deze overeenkomst zetten gemeente en deelnemers zich in voor een gevariëerd aanbod van activiteiten en cultuur voor jeugd in de publieke ruimte. “Eigenlijk gaan we gewoon door zoals het ging, de nieuwe overeenkomst blijft inhoudelijk hetzelfde”, vertelt beleidsambtenaar Sjoerd van der Sluis. “Maar we zijn zeer tevreden. Zo hebben we alle scholen in de gemeente meegekregen, best een prestatie.”

Onder het genot van een drankje en gebak kregen de aanwezige deelnemers het nieuwe contract. Bij de bijeenkomst waren een aantal partners, waaronder Oliveo, de hockeyclub, stichting Jongerenwerk, stichting Octant, kinderopvang Skippi PePijN en BSO Keiki Holo Holo.

Niels van Hemert

.

(Foto’s: Lia van Halderen)