Muziekmiddag in Pijnacker

Op zondag 30 juni organiseert de SWOP weer een zondagactiviteit voor senioren in Pijnacker-Nootdorp. Deze middag is het orkest van Muziekvereniging Kunst & Vriendschap uit Zoetermeer te gast.

Blazers, slagwerk en percussie
Het orkest is opgericht in 1897 en bestaat uit 25 blazers, slagwerk en percussie. Het repertoire van de muziekvereniging is breed: muziek van vroeger, populaire muziek, Nederlandstalige nummers, maar ook gedragen stukken, musical en filmmuziek. Het belooft een prachtige middag te worden.

Pannenkoeken
Traditiegetrouw worden er op de laatste zondag voor de zomervakantie aan het einde van de middag pannenkoeken geserveerd.

Aanvang en tijden
De zondagactiviteit begint om 14.30 uur (zaal open vanaf 14.00 uur) en is om 18.30 uur, na een pannenkoekenmaaltijd, afgelopen. Kosten: 10 euro (incl. consumpties en maaltijd). U kunt voor 5 euro ook alleen het middagprogramma meedoen. Wilt u pannenkoeken blijven eten? Dan moet u zich even aanmelden. Dat kan tot uiterlijk een week van tevoren bij de SWOP via 015-369 2812 of info@swop.nl. Voor deelname aan alleen het middagprogramma is aanmelden niet nodig.