Muzikale reis rond de wereld met Change of Key in CulturA

De loepzuivere stem van Daniëlle, in combinatie met de warme vocalen van Marijke en Joop, is een lust voor het oor. Zo lezen we op de website van Change of Key. En we hebben goed nieuws voor de liefhebbers van de Country & Folk band, want Change of Key komt naar Nootdorp. Op zondagmiddag 19 september neemt het trio je vanaf 15:00 muzikaal mee in een reis om de wereld in CulturA.

Aangepast zitconcert
Change of Key werd reeds zeven keer trio van het jaar. Tijdens de voorstelling in CulturA laten ze de nodige liedjes aan het publiek horen. De kaartjes kosten 13,50 euro en daar zit een drankje bij inbegrepen. Vanwege de nog geldende maatregelen is het een zit-concert, maar daar heeft Change of Key het concert ‘Roots & Reasons’ op aangepast. Kaartjes via de website van CulturA.

Over Change of Key
Door de vele instrumenten die er tijdens dit programma gebruikt worden, stapt de luisteraar binnen in de diverse muziekstromingen die, met zowel covers als eigen werk, aan bod komen. Natuurlijk is er een hoofdrol voor een ‘lapsteel’ voor de vroegste vorm van Hank Williams Sr. the Godfather of Country Music. Mandoline en banjo worden ingezet voor de invloeden van Blue Grass Muziek, gitaren om Western Swing kracht bij te zetten en zelfs de blues-harp komt voorbij, want ook ‘The Deep South’ heeft zijn sporen nagelaten in hun composities.