Nootdorpse Sandra Hartings loopt Tourdextravaganza 2019

De Nootdorpse Sandra Hartings loopt dit jaar mee met de Tour de Extravaganza. Sandra gaat met een groep starten vanuit Utrecht: “Wij lopen met een groep van 8 enthousiaste hardlopers, met ieder hun eigen doel of focus, wij lopen van hotel naar hotel, de eerste 3 dagen zijn wij nog in Nederland aan het hardlopen. De bedoeling is dat we zondag 20 kilometer aankomst in hotel Wageningse Berg, maandag aankomst in Parkhotel Horst en dinsdag 40 kilometer aankomst in Kerkrade en woensdag 20 km hard aankomst in Keulen bij de Arena.

Sandra’s persoonlijke doel
“Mijn persoonlijke doel is voor het vergeten kind zoveel mogelijk geld op te halen voor ieder kind in Nederland een veilig thuis, zelf  heeft ze een dochter van 14 jaar die bij haar vader en stiefmoeder geen veilige en stabiele situatie heeft. Dat is schrijnend maar hier in Nederland zijn de instanties die via de wet zijn niet toegespitst op de leefsituaties zijn kijken niet hoe het er thuis aan toe gaat, maar dat gaat alleen via gesprekken op de kantoren zodat je je goed kan voorbereiden, alles op afspraak dus dan kan je je goed voordoen, dus als je narcistische
ex-man en nieuwe vrouw hebt is dat onmogelijk, ik ben daardoor de overspannen moeder die jaloers is op hun leven. Ze kunnen een heel mooi  verhaal ophangen wat haaks staat op de thuis situatie en dat is schijnend. Daarvoor loop ik deze Tour”.

Tourdeextravaganza
De tour heet de Tourdextravaganza, deze heet zo omdat wij met de voeding van Herbalife naar Keulen gaan hardlopen omdat wij daar in het weekend van 20 t/m 22 september 2019 ons jaarlijks Extravaganza met deze bijeenkomst komen vanuit 27 landen, members samen die 1 doel hebben om de wereld Healthier and Happier te maken en die is dit jaar in Keulen.

Nootdorpse
Sandra komt van oorsprong uit IJsselstein dat is bij Utrecht en woont sinds de laatste 20 jaar in Nootdorp, zij is hiernaar toe verhuisd voor de vader van mijn dochter, maar daarvan ben is zij al 12 jaar gescheiden, maar altijd hier blijven wonen, omdat zij het heerlijk vind in deze omgeving. Sandra: “Ik hou van het strand, de stad en de bossen en dat heb je hier allemaal”.

Wat hoop je te bereiken
“Ik hoop met de Tour, mijzelf weer te kunnen stretchen om nog meer mensen bewust te maken dat het leven bestaat uit 80% voeding en 20 % beweging in plaats van omgekeerd en als je een doel hebt dat het je lukt, no matter what.”