Ontdek de Groenzoom op vrijdag 21 september

Een cultuur- en natuurwandeling op vrijdagavond 21 september om 19.30 uur in het bijzondere Groenzoom gebied. Een tocht vol met verrassingen!

Je kan starten tussen 19.30 uur en 20.30 uur en kiezen uit 3 routes met verschillende afstanden. Er zijn drie startpunten: atelier De Hichte (Kleihoogt 1), Tuinderij de Groenzoom (Stroperspad) of op het Ruijvenpad/Terpenpad nabij Pijnacker.

Route 1:
Wie start bij atelier de Hichte aan de Kleihoogt 1 wordt warm verwelkomd door het gezang van Shantykoor de Waterweg. Zij zullen bij de Hichte een sfeervol concert geven gedurende de avond. Zing lekker mee met het koor!

Onderweg kom je van alles tegen: schilders, een bucket drummervan Jays Place tegen, Hans van Woerkom gaat verhalen vertellen, dj’s, muzikanten, dichters, kunstenaars die ter plekke aan het werk zijn maar ook workshops en punten waar je zelf aan een activiteit kunt deelnemen. Ook zou het zomaar kunnen dat aan je gevraagd wordt mee te willen werken aan een fotoshoot. Hans van Woerkom gaat verhalen vertellen

Route 2:
Als je start bij Tuinderij de Groenzoom aan de Stropersweg word je verwelkomd door een swingende band. Bij Tuinderij de Groenzoom is een leuk Kinderplein ingericht, waar de kinderen aan de slag kunnen.

Route 3:
In de Groenzoom laat de Historische Vereniging Berkel zien waar het “Tolhek” tussen Berkel en Pijnacker in ere wordt hersteld en kan je meekijken met Anthonie van Leeuwenhoek. De leden van BTL de Groenzoom introduceren “the big  five” van de Groenzoom. Tevens willen zij graag van je horen wat jij van de Groenzoom vind en vragen of je ideeën hebt die het er allemaal nog mooier op kunnen maken.

Voor de ultieme ontspanning is er deze avond zelfs een plaatsje ingeruimd voor een workshop Mindfulness!

Meer informatie
Kom op de fiets en trek een paar lekkere wandelschoenen aan om van deze bijzondere en sfeervolle avondwandeling te genieten. De deelname is gratis, maar geef je wel op. Voor meer informatie kan je kijken op de Facebookpagina “Ontdek de Groenzoom” of op www.Kleihoogt.nl