Oostlanddag voor ondernemers


De Oostlanddag op tien oktober is een ondernemersevenement, waarbij elk jaar ondernemers en overheden uit Lansingerland en Pijnacker-Nootdorp bij een komen om elkaar te ontmoeten, te leren van elkaar en kennis te maken met elkaar. Door samenwerken met lokale ondernemers is het doel van deze dag de lokale economie van Oostland te versterken.

Dynamisch en innovatief
Oostland is een dynamisch en innovatief op diverse terreinen. Ondernemers in onze regio staan voorop daar waar het betreft ontwikkeling en uitbreiding van producten en diensten. Elk jaar wordt er gewerkt aan deze dag aan de hand van een thema en zijn er diverse (gast) sprekers.

Centraal gelegen
Door de ligging van Pijnacker-Nootdorp, Delfgauw en Lansingerland kunnen producten relatief snel verspreidt worden door het land. Grote steden liggen om de hoek en Schiphol ligt op vijfenveertig minuten rijden. Een ideale ligging voor bedrijven om juist voor onze regio te kiezen.

Wil je deelnemen aan Oostlanddag 2018,  Aanmelden kan vanaf half september. Dit kan je doen door een email te sturen naar: info@oostlanddag.nl.

Noteer alvast de datum van de tiende editie in uw agenda: 10-10-2018. Deelname aan Oostlanddag is gratis voor ondernemers uit Oostland en omgeving.