Openbare verlichting in Pijnacker-Nootdorp

Afgelopen weken ontving de gemeente meerdere meldingen dat lantaarnpalen in de gemeente op meerdere plekken niet brandden. In sommige gevallen duurde het langer dan gewenst voordat de storingen werden verholpen.

Zeker nu de donkere winterdagen er weer aankomen, is het vroeger op de dag en langer zichtbaar als een lichtmast niet brandt. Dat is heel vervelend en kan een gevoel van onveiligheid geven. De gemeente wil dat straatverlichting brandt en storingen snel opgelost worden.

Nieuw systeem, betere afhandeling
Inmiddels heeft de gemeente nieuwe afspraken gemaakt met CityTec over de afhandeling van storingsmeldingen. De komende maanden gaat de gemeente samen met CityTec hard werken aan het verbeteren van de samenwerking. Het doel is om de bewoners goed te informeren over de reparaties en de afwikkeling van klachten. Maar nog belangrijker is dat de lantaarnpaal bij jou in de straat het gewoon doet.

Brandt een lantaarnpaal bij jou niet? Maak een melding
Als de straatverlichting niet brandt, dan kan je dit 24 uur per dag doorgeven via het nieuwe meldingensysteem. Uiteraard is de gemeente ook telefonisch bereikbaar, tijdens kantooruren op werkdagen, via telefoonnummer 14 015.