Opening infocenter Ackerswoude

Het infocentrum van nieuwbouwwijk Ackerswoude wordt op zaterdag 28 oktober door wethouder Piet Melzer officieel geopend. Alle buurtbewoners en geïnteresseerden zijn vanaf 11:00 welkom om langs te komen aan de Monnikenweg 2. Na de opening zullen de buurtkinderen onder leiding van kinder-act Super Cindy het fietslint lanceren.

Van 12:00 tot 14:00 uur zijn er rondleidingen door het gebied. Bent je geïnteresseerd in een nieuwbouwhuis of vrij kavel? Dit is jouw kans om met de experts door de wijk te lopen en meer te weten te komen over Ackerswoude. Er komen ruim 1.250 nieuwe woningen waarvan een gedeelte al gebouwd is. Op donderdagavond 26 oktober start de verkoop van Landrijk 6 en 7 in het infocentrum.

Om 13:00 uur vragen we alle kinderen uit de wijk zich met hun fiets te verzamelen aan het begin van het lint van Ackerswoude aan de kant van de Klapwijkseweg. Nu de straat is aangelegd krijgen de buurtkinderen de eer het fietslint officieel te openen door mee te doen aan een heuse kinderfietsrace.