De Pitstop is positief over de toekomst

De Pitstop is de nieuwste kiosk in Pijnacker-Nootdorp. Michel van Eijk en Linsey Lindeman staan elke werkdag met hun kar bij de Randstadrail in Pijnacker Centrum. Klanten kunnen bij hen genieten van zes verschillende soorten verse bonenkoffie. Verder verkopen ze stroopwafels en andere snacks. Klanten kunnen zelfs van tevoren de koffie aanvragen via de Whatsapp hotline. Deze is te bereiken via 06 3019 8937.

“In het moderne leven heeft iedereen haast, net als in de Formule 1. Zo kwamen we eigenlijk op het concept”, zegt Michel. “Er komen hier veel mensen langs, dus de locatie is ideaal. Toen we op maandag hier voor het eerst stonden twijfelde ik nog wel. Ik dacht echt: waar ben ik aan begonnen? Maar inmiddels stijgt het aantal klanten en hebben we onze draai een beetje gevonden.”

Natuurlijk hoeven klanten zich niet te haasten, maar zijn mensen ook welkom om te blijven en een praatje te maken. Michel heeft zijn reclameslogan al klaar: “We bedienen iedereen, treingangers en fietsers, jongeren en ouderen, reizigers en stilstaanders.”

Maandag 6 maart verscheen de kiosk voor het eerst. Michel is voorzichtig, maar positief over de toekomst. “Als het goed gaat, gaan we volgende maand gewoon verder.”

Niels van Hemert