Politie geeft camerabeelden vrij na inbraken in Nootdorp

De politie is op zoek naar de daders van een inbraak op 8 juli vorig jaar in een woning aan de Kooikerlaan in Nootdorp, en ook van nog eens vijf pogingen tot inbraak bij dezelfde woning, drie in juli en een in augustus. Bij de inbraak op 8 juli werden er sieraden, geld, bankpassen en een creditcard uit de woning meegenomen.

Op beelden van een bewakingscamera zijn twee mannen te zien die na ongeveer 25 minuten in de woning weer naar buiten komen. Er werd hierna ook nog gepind met de gestolen pas, maar dit mislukte. Wel is een verdachte te zien op de camera van de pinautomaat.

Na de inbraak is nog vijf keer geprobeerd om binnen te komen in dezelfde woning. In de nacht van vrijdag 5 op zaterdag 6 januari hoorden de bewoners gerommel bij het huis. De volgende ochtend bleek er schade aan het slot van de schuifpui te zijn en waren er duidelijke voetsporen in de tuin te zien.

De recherche komt graag in contact met mensen die de verdachten herkennen of die iets opvallends hebben gezien in de nacht van vrijdag 5 op zaterdag 6 januari in de buurt van de Kooikerlaan. Heeft u informatie, bel dan met de recherche via 0900-8844. Anoniem bellen kan via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.