Porselein beschilderen

Elke dinsdagmiddag is er van 14.00 – 16.00 uur is er speciale koffie met huisgemaakte taart in Buurt & Zo. Op iedere tweede dinsdag van de maand is deze middag nog specialer met een extra creatieve activiteit.

Versier een bord of een mok
Doe mee op dinsdagmiddag 11 februari in Buurt & Zo en versier een mok of bordje. Wegens het succes van de creatieve middag van januari is er nog een keer de gelegenheid om met elkaar creatief bezig zijn om een mok, tegel of bordje te pimpen met glas- of porselein verf. Een leuke gelegenheid om tijdens een gezellige en ontspannen middag een origineel Valentijns cadeau te maken!

Creatieve activiteiten
Iedere tweede dinsdag van de maand organiseren DOEL Delfland Prins Hendrikstraat en de bibliotheek Oostland een creatieve activiteit. Je kunt jezelf hiervoor aanmelden via r.bruijnzeels@ggz-delfland.nl of n.vaneck@bibliotheekoostland.nl of bij de balie van de bibliotheek Oostland, vestiging Pijnacker, Buurt & Zo. De kosten voor deze middag (inclusief materiaal) bedragen dit keer €4,00. Als je je eigen beker of bord meeneemt, krijg je een kleine korting.