Prijswinnaars bekijken Pijnacker vanuit de hoogte

De inwoners die vorig jaar een rondvlucht wonnen tijdens de lezing over “Pijnacker uit de hoogte” mochten nu eindelijk zelf de hoogte in! Vanwege corona moest de eerdere reservering in april helaas worden geannuleerd. Gelukkig konden de winnaars nu alsnog hun prijs verzilveren.

Prijs beschikbaar gesteld door Bibliotheek Oostland
De prijs was beschikbaar gesteld door Bibliotheek Oostland en paste natuurlijk perfect bij het thema van de lezing en tentoonstelling die georganiseerd werd door de werkgroep van het Historisch Informatiepunt (HIP) in Pijnacker. “We konden nu zelf ervaren hoe Pijnacker er vanuit de hoogte uitziet, een andere gezichtshoek: de wegen die alles verbinden, de bekende gebouwen, zoals de beide kerken met hun hoge torens, de bibliotheek en onze eigen huizen natuurlijk!” blikt een van de prijswinnaars tevreden terug.

10 jaar Historisch Informatiepunt
Dit jaar bestaat het Historisch Informatiepunt in de vestiging van Bibliotheek Oostland in Pijnacker 10 jaar. Achter de schermen wordt druk gewerkt om dit jubileum op gepaste wijze te vieren. Tot die tijd is de huidige tentoonstelling dagelijks te bezoeken tijdens de openingstijden van de vestiging in Pijnacker.