Promotiekeet CDA gebruikt voor vreugdevuur tijdens jaarwisseling

De keetwagen die de CDA-fractie van Pijnacker-Nootdorp geregeld gebruikte voor promotie in de gemeente is volledig in vlammen opgegaan. Op het parkeerterrein van het trapveldje in Oude Leede zijn alleen nog wat verkoolde resten aangetroffen, zag fractievoorzitter Bob van der Deijl dinsdagmorgen. “Diep, diep triest. We hadden er net een nieuwe foto van de fractie op geplakt.”

De keetwagen staat normaal gesproken geparkeerd achter een van de kassen in Oude Leede. Daar is de wagen vermoedelijk tijdens de oudejaarsnacht vandaan gehaald en op het parkeerterreintje als vreugdevuur gebruikt. Het CDA heeft aangifte gedaan van diefstal en brandstichting.

Het CDA gebruikte de keetwagen geregeld, en ook de CDA-fractie uit Lasnsingerland maakte regelmatig gebruik van de wagen. Die was erg geschikt om als herkenbaar punt neer te zetten en van daaruit met inwoners in contact te komen.

Het CDA realiseert zich dat de brand bij RKDEO een veel grotere impact heeft, maar ook dit blijft een trieste zaak.

CDA-keet 3

De CDA-keet in betere tijden: promotie in De Parade in Nootdorp

CDA-keet 2

Ook op het Raadhuisplein in Pijnacker was de CDA-keet geregeld te zien. Groot op de zijkant: CDA-wethouder José van Egmond.