Pub Quiz van De Klimmende Règâhs haalt 3.649 euro op voor goede doelen

Op vrijdag 2 december vond de allereerste Pubquiz De Klimmende Règâh plaats, in Vleuten-De Meern. Na eerdere succesvolle evenementen in Pijnacker-Nootdorp, Delft, Den Haag en omgeving, werd in Eetcafé Vallen maar liefst 3.649 euro opgehaald voor onderzoek naar kanker. Het was een mooie avond met een prachtig bedrag voor goede doelen.

Competitief
Er waren veel enthousiaste deelnemers bij de Pub Quiz: maar liefst 134 hadden zich in teams van vier tot zes personen ingeschreven. In acht rondes werd de kennis van de deelnemers getest. Hoewel iedereen aangaf mee te doen voor de gezelligheid, was de spanning soms om te snijden: bij ieder juist antwoord werd hard gejuicht. Om de felbegeerde DKR-Pub Quiz bokaal, en uiteraard eeuwige roem, werd gestreden in het eetcafé.

Winnaars
Toen de punten bij elkaar waren geteld was Team op Fietse de grote winnaar van de avond. Na afloop vond er nog een loterij plaats, waarvoor op de avond zelf nog meer dan 1000 loten waren verkocht. Vele bedrijven hadden mooie prijzen beschikbaar gesteld. Hiermee gingen de gelukkigen mee naar huis. De opbrengst van de loterij gaat volledig naar goede doelen.