Regionale Startersavond Pijnacker-Nootdorp

Woensdagavond 22 november van 18.30 – 21.45 uur bieden regionale ondernemers en deskundigen voor de derde keer een avond vol informatie, inspiratie en netwerken voor aspirant en recent gestarte ondernemers uit de regio Zuid-Holland Centraal. Dit jaar vindt de Regionale Startersavond plaats bij Dekker Zoetermeer.

Ga je je eigen onderneming starten of ben je net gestart in Pijnacker-Nootdorp, Zoetermeer, Lansingerland, Voorschoten, Leidschendam-Voorburg of Wassenaar, dan kun je op volle kracht starten door een bezoek te brengen aan de Regionale Startersavond in Zoetermeer: je hebt hier alle partijen die relevant zijn voor starters op één avond bij elkaar.

De startersavond is een initiatief van arbeidsmarktregio Zuid-Holland Centraal. Pijnacker-Nootdorp en de andere genoemde gemeenten vormen samen de arbeidsmarktregio Zuid-Holland Centraal. Binnen deze regio werken de zes gemeenten en het UWV nauw samen op de regionale arbeidsmarkt en wordt de samenwerking met werkgevers en onderwijs in de regio verder ontwikkeld.