Repair Café Pijnacker tijdens vakantie open

Ook het Repair Café van 1 augustus zal een aangepast Repair Café zijn waar zij de 1.5m afstand regel dienen te handhaven. De medewerkers zullen daarom hetzelfde protocol volgen wat zij in juli ook gevolgd hebben.

Protocol
Het protocol is opgesteld om de 1.5m afstand te kunnen waarborgen. Dit protocol is afgestemd met de Schakelaar. Het protocol bepaalt dat het Repair Café een andere tafelopstelling zal hebben, dat er een vaste looproute is en dat er extra hygiëne mogelijkheden om handen te desinfecteren of om vrijwillig mondkapjes (gratis) te kunnen dragen. Klanten kunnen ook niet zo maar binnen lopen, maar worden op 1,5 meter afstand naar binnen begeleid.

Ingang en uitgang
De enige ingang is aan de Mr. Dr. Van den Helmlaan 11. In het gebouw is een route aangegeven die gevolgd moet worden. De uitgang is aan de zijkant van de zaal. Hierdoor zijn de ingang en de uitgang gescheiden.

Kleiner Repair Café
De tafels voor de reparaties zijn zo opgesteld dat aan de 1.5m afstand regels wordt voldaan. Daardoor kunnen er minder vrijwilligers aan het werk. We zullen daarom ongeveer op halve kracht kunnen draaien. Repair Café Pijnacker verwacht echter ook minder klanten dan voorheen en we denken dat het met een strikte coördinatie goed gaat verlopen. Bij grote drukte is er een kans dat je niet geholpen kunt worden.

Geen koffie en thee
Er wordt geen koffie en thee geschonken tijdens het Repair Café.

Zaterdag 1 augustus van 09:30 – 12:00 uur in de Schakelaar.

Inlichtingen: repair@pijnacker-noord.nl