Repair Café Pijnacker weer open

Het Repair Café Pijnacker gaat weer open. Zaterdag 4 juli opent ook dit café weer haar deuren om allerlei soorten reparaties aan te pakken.

Protocol

Na veel overleg is er in goede samenwerking een protocol opgesteld dat geheel voldoet aan de regels van het kabinet en aan het protocol van de SWOP voor het gebouw de Schakelaar. Dit betekent dat er in het gebouw een looproute is aangegeven. Klanten kunnen ook niet zo maar binnen lopen, maar worden op 1,5 meter afstand naar binnen begeleid.

Ingang

De ENIGE ingang is aan de Van den Helmlaan 11. In het gebouw is een route aangegeven die gevolgd moet worden. De tafels voor de reparaties zijn zo opgesteld dat de afstand van de mensen aan de eisen voldoet. Daardoor kunnen er minder vrijwilligers aan het werk. Repair Café Pijnacker verwacht echter ook minder klanten dan voorheen en denken dat het met een strikte coördinatie goed gaat verlopen. Maar bij grote drukte is er een kans dat je niet geholpen kunt worden.

Geen koffie en thee

Volgens de regels is er ook geen koffie en thee. Bij de ingang is er een gratis goedgekeurd mondkapje beschikbaar voor wie dat wil.

Voor meer informatie kan je een email sturen naar: repair@pijnacker-noord.nl