Ruud Overes van Parkinson2Beat op 13 oktober in De Viergang

Ruud Overes van Parkinson2Beat is maandag 1 oktober aangekomen in Athene in het Olympisch stadion na 10.000 km en 95 dagen fietsen door 11 landen. Doelen van de fietstocht zijn: Aandacht voor de impact van de Ziekte van Parkinson en geld inzamelen voor basisonderzoek naar deze ziekte, want dat is er (bijna) niet voor de op een na grootste vreselijke hersenziekte.

Ruud landde zaterdag op Schiphol en zal deze week zijn ligfiets ophalen in Amsterdam, die met een vrachtauto is vervoerd. Op 13 oktober is Ruud om 13:00 uur in De Viergang in Pijnacker, waar hij wordt opgewacht door wethouder Peter Hennevanger. Deze zal stilstaan bij de enorme inspanning die Ruud heeft verricht met zijn fietstocht en vastberadenheid om iets aan de Ziekte van Parkinson te doen. Iedereen wordt uitgenodigd om langs te komen.

Oranje vereniging
Ruud, bekend als bestuurslid van de Nootdorpse Oranjevereniging, oud-voorzitter van de RunBikeRun in Pijnacker en oud-bestuurslid van De Uitdaging, heeft zelf deze ongeneeslijke, progressieve ziekte, waaraan ook Mohammed Ali leed en Michael J. Fox lijdt. Ruud is vastbesloten te blijven helpen met het uit de wereld helpen van deze vreselijke ziekte.


Meer info op www.Parkinson2Beat.nl