Sfeervol Winterfestival bij Zorgkwekerij Bloei op 3 december

Zaterdag 3 december vindt het Winterfestival van Zorgkwekerij Bloei in Pijnacker plaats. Het belooft een feestelijke en muzikale dag te worden. Er zullen optredens zijn van Theater Fenix, waarin mensen met een beperking spelen. Ook zal een gelegenheidskoor van Pijnackerse en Nootdorpse bodem, naast andere artiesten, komen optreden.

Kerstbomen en producten
In de winkel van de zorgkwekerij zullen kerstbomen te koop zijn – in alle soorten en maten. Ook kun je daar terecht voor kerstpakketten, zelfgemaakte kerstdecoraties, kaarsen, cadeautjes en meer. Alle producten zijn met zorg en lokaal of ambachtelijk gemaakt. Verder zal er wat leuks te doen zijn voor de kleintjes.

Alles wat bij een Winterfestival hoort
Zowel Sinterklaas (en zijn pieten) als de Kerstman zullen van de partij zijn. Oliebollen, zelfgebakken taarten, warme chocolademelk en glühwijn zullen geserveerd worden. Die mogen ten slotte ook niet ontbreken bij het Winterfestival.

Waar en wanneer
De deuren zijn geopend van 09:00 tot 17:00 uur. Het adres is Europalaan 16-18 in Pijnacker. Overigens is de winkel het Land van Bloei tot aan de kerst ook op zaterdag open.

Bloei
Zorgkwekerij Bloei biedt een dagbesteding aan mensen met een (verstandelijke) beperking en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Het uitgangspunt is dat de hulpkwekers ervaren tijdens hun dagbesteding een echte baan te hebben. Dat doet Bloei vanuit hun gedachte: “Wij zijn er niet om ergens in te passen; wel om er bovenuit te groeien”.