Shoppen voor inzamelactie 1 cm broodbeleg

Janine Kruese organiseert na het succes van vorig jaar samen met een aantal van haar collega’s dit jaar opnieuw de inzamelactie “1 cm broodbeleg”. Deze actie is speciaal voor kinderen en gezinnen binnen de gemeente Pijnacker-Nootdorp die gebruikmaken van de Voedselbank.

Luxe broodbeleg
De actie ‘1 cm broodbeleg’ staat in het teken van het beschikbaar maken van (luxe) broodbeleg. Denk hierbij aan pindakaas, chocopasta, hagelslag en andere lekkernijen voor op brood. Gemeentebelangen zegt dat je als politieke partij dit soort mooie lokale initiatieven alleen maar een warm hart kan toedragen. Daarom ging Bernard Minderhoud op stap om boodschappen te doen voor deze inzamelactie.

Alle beetjes helpen
“Het is mooi om een initiatief als deze te kunnen steunen, hoe klein dan ook. Alle beetjes helpen en vooral in deze moeilijke coronatijden”, aldus Bernard. Onder toeziend oog van Janine werden de winkelmandjes goed gevuld bij Jumbo in Nootdorp en kon zij naar huis met veel lekkers voor op brood. De actie is 12 november van start gegaan en er wordt al gul gegeven.

Hartverwarmend
Initiatiefneemster Janine Kruese: “Het is zo fijn om dit te doen. De hartverwarmende reacties die ik krijg, de mensen die ik ontmoet en de mooie gesprekken die ik voer. Dat is de bijvangst van de actie waar ik enorm van geniet”, aldus Janine. Janine staat er niet alleen voor. In de voortuinen van haar collega’s staat een krat waarin de boodschappen gedaan kunnen worden, maar ook kleurboeken en kleurpotloden en stiften. Tevens kan je een financiële bijdrage leveren. Voor iedere euro die hiermee wordt opgehaald, stelt Jumbo Nootdorp een verpakking luxe broodbeleg beschikbaar.

Praktische informatie
Wil jij Janine en haar collega’s helpen om families een feestje op hun boterham te bezorgen? Tot 22 december is het mogelijk om jouw broodbeleg in te leveren op de volgende plekken:
IJsbloem 17 – Nootdorp (Janine Kruese)
Legakker 54 – Nootdorp (Mirjam van Gelder)
Meester Steenwegpad 14 – Nootdorp (Iris van Amerongen)
Wethouder Sonneveldhof 14 – Delfgauw (Aleta Kerklaan)
Rosa Manuslaan 4 – Pijnacker (Ton Zwinkels)
Ringmuslande 6 – Pijnacker (Pascale Klop)
Politiebureau – Pijnacker

Liever een financiële bijdrage leveren? Vraag Janine dan om een Tikkieverzoek via 06-46 98 16 74.