SPACE concert in De Viergang

De gemeente Pijnacker-Nootdorp bestaat 15 jaar. Dit willen we graag met u vieren. Zaterdagavond 16 september om 20.00 uur in De Viergang: SPACE. Een spectaculaire show van het orkest van de Koninklijke Luchtmacht.

Bekende nummers als de Earth Song van Michael Jackson en soundtracks van Star Wars en E.T. komen tot leven met levensgrote beelden. Met 7-koppige ritmesectie en 4 vocalisten wordt het een spetterende show die je niet wilt missen! Alvast in de stemming komen? Kijk op You tube

Kaarten zijn te koop voor €15 bij Het Moortje, Stationsstraat 31 in Pijnacker en Marjan de Visser, winkelcentrum De Parade in Nootdorp. Alle kaarten zijn inclusief pauzedrankje en hapjes en drankjes na afloop van het concert. De kaartverkoop start op maandag 21 augustus.

Speciale gasten tijdens dit concert zijn de veteranen en hun partners uit onze gemeente. Sinds 1940 heeft Nederland ruim 650.000 militairen ingezet tijdens drie oorlogen en bijna honderd vredesmissies. Dit concert is een blijk van respect voor onze veteranen.

Lees meer over het orkest van de Koninklijke Luchtmacht op www.defensie.nl