Speelgoedbeurs Harlekino super druk bezocht in Pijnacker

Speelotheek  Harlekino hield zaterdag voor de 24 keer de jaarlijkse beurs van gebruikt speelgoed.  De beurs, in basisschool de Ackerweide en de Bonte Tol in Pijnacker, werd massaal bezocht.

Kinderen probeerde het speelgoed soms al uit , tweedehands baby- en peuterspeelgoed, boeken, cd’s en dvd’s, puzzels, spellen, buitenspeelgoed en nog veel meer te koop. De beurs  is voor iedereen toegankelijk. Van de opbrengst gaat 70% naar de aanbieder; de speelotheek zelf krijgt er 30% van.

Op de dag van verkoop kopen vele ouders weer wat anders terug. Om 9 uur was er al een grote drukte en zag je de stapels slinken , de kassa rinkelde en ieder ging blij met het gekochte speelgoed weer naar huis. Er is ook erg veel te kiezen, en bovenal het hergebruik is een prachtig initiatief . Op de fiets  terug naar huis was het ook wel even puzzelen om het allemaal mee naar huis te kunnen  nemen, het is ook ze verleidelijk al dat speelgoed .

 

Opa’s en oma, vaders en moeders ze hebben weer hun slag kunnen slaan veelal voor de aankomende feestdagen,  zo te zien komt het helemaal goed in December bij de meeste kinderen .