Spin mee met De Règâhs voor onderzoek naar (kinder)kanker

Vrijdag 5 januari 2018 vindt in de sporthal van De Viergang in Pijnacker weer de traditionele spinningmarathon van De Klimmende Règâhs plaats. Dit evenement is een van de vele die de Règâhs organiseren om een vuist te maken tegen (kinder)kanker. Inschrijven kan via spinning@regahs.nl of bij sportcentrum De Viergang.

De marathon begint om 19.00 uur en richting de klok van 22.00 uur zal de zinderende finale zijn. Je kunt drie uur fietsen, maar natuurlijk ook een fiets delen met iemand. Deelname voor één fiets kost 35 euro, of je nou met meerdere fietst of alleen.

Bubbels, oliebollen en Radio 538

Na afloop is er voor elke deelnemer een glaasje bubbels en een oliebol, om zo het sportieve nieuwe jaar in te luiden. De spinninginstructeurs van sportcentrum De Viergang hebben de marathon zo opgezet dat het voor iedereen goed te doen is om drie uur vol te maken. Het gaat om de sfeer en gezelligheid, maar je kunt de uitdaging zo groot maken als je zelf wilt. Elk uur heeft een eigen thema en tussen de uren door wordt er goed gezorgd voor de deelnemers. Het licht en geluid wordt verzorgd door Radio 538.

Maak een vuist tegen (kinder)kanker

In 2018 zetten de Règâhs, een Haagse vriendenclub, zich in voor twee doelen. Ze doen met een team van dertien leden mee aan Alpe d’HuZes én met een team van tien leden aan Giro di Kika. Enkele Règâhs doen zelfs mee aan beide evenementen. De bijdrage voor Alpe d’HuZes gaat naar KWF. Bij Kika gaat het geld naar fondsen voor speciale onderzoeken, hoe kinderen versneld hun kanker kunnen overwinnen. Kika heeft als doel om de genezingskans bij kinderen van 75 naar 95% te vergroten. Doe mee en maak ook een vuist tegen (kinder)kanker.