Sport Inspire: maak kennis met drie explosieve zaalsporten

Team4Talent, Badmintonclub Pijnacker, Volleybalvereniging Netwerk en Tafeltennisvereniging Pijnacker houden op zaterdag 20 mei een inspirerend sportevenement in Sporthal De Viergang in Pijnacker. De verenigingen vertegenwoordigen hun sporten door middel van demonstraties, korte clinics, informatie over de verenigingen en diverse spelvormen voor jong en oud. Bezoekers kunnen hierdoor snel en laagdrempelig kennismaken met badminton, tafeltennis en volleybal.

Het evenement wordt geopend door wethouder Bernhard Minderhoud. Daarna is er het startsein om mee te doen aan een warming-up sessie om in de stemming te komen. Gedurende de dag kun je terecht bij badminton, tafeltennis en volleybal, verdeeld over de grote zaal in De Viergang. Vrijwilligers van de verenigingen begeleiden, informeren en inspireren je om actief mee te doen. Er zijn ook miniclinics voor kinderen tot 7 jaar.

Gezond eten en drinken

Bezoekers kunnen ook terecht bij de smoothie- en groentebar, verzorgd door de vrijwilligers van Team4Talent. Sporten en gezond eten en drinken gaan bij dit evenement dus hand in hand. DJ Bass’R zorgt voor de muzikale omlijsting.

De toegang is gratis en het evenement begint om 11 uur ’s morgens.