Stichting Leergeld Pijnacker-Nootdorp

Stichting Leergeld richt zich op schoolgaande kinderen uit gezinnen met weinig geld. De stichting zorgt ervoor dat kinderen mee kunnen doen aan binnen- en buitenschoolse activiteiten. U kunt er een Kindpas aanvragen voor kleding of schoenen. Of een kindpakket voor schoolbenodigdheden.

De stichting vergoedt kosten die niet of slechts gedeeltelijk door een andere voorziening worden vergoed. Via deze weg biedt Stichting Leergeld elk kind een kans om mee te doen! Hoewel de focus voornamelijk ligt op de leeftijdscategorie 4 tot 18 jaar, helpen zij in sommige gevallen ook ouders met kinderen tot 4 jaar.

Kindpas 2018
Vanaf februari 2018 gaat Leergeld in Pijnacker-Nootdorp de Kindpas uitgeven. U kunt de Kindpas aanvragen voor uw kind wanneer u over onvoldoende financiële middelen beschikt. Met de Kindpas kunt u bij de deelnemende winkels kleding en schoenen kopen. Het is nu al mogelijk om de Kindpas aan te vragen voor uw kinderen. Passen die voor 20 januari 2018 worden aangevraagd, worden in de eerste week van februari thuis bezorgd. Op www.leergeldpijnacker-nootdorp.nl vindt u alle informatie over de Kindpas en kunt u tevens de pas aanvragen.

Kindpakket Leergeld
Naast de Kindpas kunt u ook bij Leergeld terecht wanneer uw kind benodigdheden voor school nodig heeft, waaronder een fiets, een laptop of computer en de Jarige Job verjaardagsbox. Deze voorzieningen zijn het gehele jaar door aan te vragen via de website.