Subsidieregeling voor activiteiten en evenementen van vrijwilligersorganisaties

Vrijwilligersorganisaties uit Pijnacker-Nootdorp kunnen het hele jaar door een subsidieaanvraag indienen voor evenementen en activiteiten voor inwoners van de gemeente.

Er kan subsidie aangevraagd worden voor:
Muziek-, kunst-, cultuur- en/of sportevenementen die publiek toegankelijk zijn. Incidentele en structurele activiteiten voor de jeugd tot en met 23 jaar, kwetsbare inwoners en/of inwoners met een beperking. Incidenteel wil zeggen dat de activiteit eenmalig of sporadisch wordt georganiseerd. Structurele activiteiten worden bijvoorbeeld wekelijks of maandelijks georganiseerd.

Aanvraagtermijnen
Subsidieaanvragen voor evenementen en incidentele activiteiten kunnen het hele jaar door worden ingediend. Subsidieaanvragen voor structurele activiteiten in 2020 moeten vóór 1 april 2019 worden ingediend.

Leuk idee
Dus heeft uw organisatie een leuk artistiek idee? Organiseert u een activiteit op maatschappelijk of cultureel gebied? Of op het gebied van sport? De subsidieregeling voor activiteiten en evenementen van vrijwilligersorganisaties kan u daarbij financieel ondersteunen!

Voorwaarden en aanvragen
Onder Loketten > Subsidie voor activiteiten en evenementen vindt u de aanvraagformulieren en de voorwaarden. Wanneer u vragen heeft, neem dan contact op met het team Maatschappelijk Beleid.