Summerfun met Team4Talent

Vanaf vandaag is het prachtig zomerweer. De komende dagen zijn daarom ook ideaal voor kinderen en jongeren die zin hebben om lekker met sport en spel bezig te zijn.
Woensdag en vrijdag zijn de sportleiders van Team4Talent aanwezig op verschillende locaties om hen te begeleiden bij boogschieten, voetballen en allerlei spelvormen.

Zomerprogramma

Het zomerprogramma is woensdag van 10 tot 12 uur in het wijkpark aan de Wolverlei in Nootdorp en ’s middags, van 14 tot 16 uur, in de Pondstraat in Delfgauw. Vrijdag zijn de sportleiders in de ochtend in de speelkooi op de Klapwijkseweg in Pijnacker en ’s middags op de Pasteurlaan, ook in Pijnacker.

Water Fun

In de laatste week van de zomervakantie pakt Team4Talent groots uit met ‘Water Fun’ voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. Voor kinderen van 8 t/m 15 jaar is er ‘Summer Adventure’
Bij Water Fun zijn er toffe waterspelletjes en zullen er ook attracties aanwezig zijn. Bij Summer Adventure staat er onder andere Laser gamen, Bubbelvoetballen, Expeditie Robinson en Sport & Spel met springkussens op het programma.

Aanmelden

Het is wel de bedoeling om van tevoren te laten weten dat je komt. Aanmelden kan via dit formulier.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScx1ASLD2L-qjOEa8mv0qoMd1E8krpyYmNoNp0F-1CmwDbxtA/viewform?fbclid=IwAR1wq-yfo3XGqIh63ZKTpX93vzwYZzrb3V_wFBPwbd_iIiPT3u_eDbMcf1Y