Taalspreekuur en Taalcafé starten weer

Nu de zomervakanties voorbij zijn, gaan in de bibliotheek in Pijnacker de wekelijkse Taalspreekuren en het maandelijkse Taalcafé weer van start.

Het Taalspreekuur is het spreekuur  in de bibliotheek waar inwoners terecht kunnen voor informatie en advies over taal. Als je een vraag hebt over taal, graag een cursus wil volgen om je Nederlands te verbeteren en je weet niet welke, of informatie wil over het taalaanbod in de regio kun je terecht op de spreekuren. Onze taalvrijwilligers helpen je graag.
In de bibliotheek in Pijnacker zijn de spreekuren iedere week op woensdag van 14.00 tot 16.00 uur en op vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur. Het eerste Taalspreekuur na de vakanties is op woensdag 23 augustus.

Nieuwe mensen leren kennen, tevens je Nederlands oefenen? Het Taalcafé is een ontmoetingsplek voor iedereen die met taal bezig is, voor mensen die het Nederlands niet als moedertaal hebben en de taal graag beter willen spreken. Nederlanders en anderstaligen praten in groepjes over het thema van de ochtend, doen taalspelletjes en delen ervaringen.
Het Taalcafé is open op de laatste vrijdagochtend van de maand in de bibliotheek in Pijnacker. Op 25 augustus a.s. van 9.30 tot 11.30 uur vindt het volgende Taalcafé plaats. Het gespreksonderwerp is ‘Koken & Eten’. Iedereen is welkom!