Tante Boefie gaat literair

In het kader van de Boekenweek organiseren auteurs en dichters uit Lansingerland en Pijnacker op vrijdag 29 maart een speciale avond vol verhalen, gedichten en muziek: Tante Boefie gaat literair.

Open podium
Eén van de programma-onderdelen is het open podium. Schrijvers en dichters die hun verhaal of gedicht met het publiek willen delen, kunnen zich hiervoor aanmelden via jeroendenharder@gmail.com .
Tante Boefie
De voorstelling Tante Boefie gaat literair is het logische vervolg op het succes van de laatste Week van de Poezie. Beide tijdens de Week georganisereerde evenementen – Poezie ontmoet Kunst in Bergschenhoek en de Literaire Lunch met schrijver/dichter Jan Terlouw in Bleiswijk – waren uitverkocht. Hetgeen de ruime belangstelling onder de inwoners van Lansingerland en Pijnacker/Nootdorp voor proza en poezie eens te meer onderstreepte. Voor de organisatoren is dat ook een belangrijke reden om de Week van de Poezie in 2020 te prolongeren: “Gezien het succes van de voorgaande twee afleveringen, zijn wij dat simpelweg verplicht. Tot nog toe zijn wij erin geslaagd om het publiek te verrassen, onder meer met de komst van Jan Terlouw naar de Literaire Lunch en door de medewerking van atelier Kunstbreak aan Poezie ontmoet Kunst. Voor de derde editie is het streven om naast bekende gasten een aantal nieuwe lokale dichters aan het publiek te presenteren. Daarnaast kijken wij nu al uit naar de hernieuwde samenwerking met onze partners, Bibliotheek Oostland en Theater ´t Web”.
Tante Boefie gaat literair. Locatie: Café-restaurant Tante Boefie, Oostlaan 15, Pijnacker. Inloop: 19.30 uur. Aanvang: 20.00 uur. De toegang is gratis