Team4Talent organiseerde een Fortnite Battle

Team4Talent organiseerde een Fortnite Battle en Speurtocht bij voetbalvereniging DSVP. Maandagmiddag  van 2 tot half vier. Totaal 60 aanmeldingen, een sportieve middag voor vele kinderen.

Computer spel

Fortnite Battle een gewild computer spel voor vele kinderen. Het doel is eenvoudig: honderd spelers worden in een groot landschap gedropt en strijden tot er één winnaar overblijft. Het is the last man standing. Survival of the fittest! Juist daar houden kinderen van.

Uitdaging voor Team4Talent

Dit heeft Team4Talent uitgedaagd het om te zetten in een buiten speel spel. Sportief bezig zijn in het prachtige herfstweer met veel zon. Een ook daar houden kinderen van, ze straalde met uitdagingen zienerogen. Ze leverde dit keer een echte strijd. Ook voor de kleuters werd leuk een buitenspel in elkaar gezet, met lopen, rennen en vragen tussen door, je steekt er altijd wat van op al zijn het alleen al rode konen.

Team4Talent organiseerde een Fortnite Battle

Team4Talent organiseerde een Fortnite Battle en Speurtocht bij voetbalvereniging DSVP. Maandagmiddag van 2 tot half vier. Totaal 60 aanmeldingen, een sportieve middag voor vele kinderen.Fortnite Battle een gewild computer spel voor vele kinderen. Het doel is eenvoudig: honderd spelers worden in een groot landschap gedropt en strijden tot er één winnaar overblijft. Het is the last man standing. Survival of the fittest! Juist daar houden kinderen van.Dit heeft Team4Talent uitgedaagd het om te zetten in een buiten speel spel. Sportief bezig zijn in het prachtige herfstweer met veel zon. Een ook daar houden kinderen van, ze straalde met uitdagingen zienerogen. Ze leverde dit keer een echte strijd. Ook voor de kleuters werd leuk een buitenspel in elkaar gezet, met lopen, rennen en vragen tussen door, je steekt er altijd wat van op al zijn het alleen al rode konen.

Geplaatst door Pijnacker-Nootdorp.tv – Feel Good Radio op Maandag 22 oktober 2018