Theaterconcert Harmonie Nootdorp

Op zondag 29 oktober speelt de Nootdorpse Harmonie een tweetal concerten in Theater CulturA. Op het programma staat een matinee met de Opleidingsorkesten. Het thema is filmmuziek. In dit programma zijn de beginnende en gevorderde leerlingen van onze muziekopleiding te horen.

Om 20:00 vangt het soiree aan met het Harmonieorkest. Dat pakt uit met een ambitieus programma, waarin ook een aantal solisten optreden. Een grote rol is weggelegd voor Trombonist Jesse van der Ham, tevens dirigent van de Opleidingsorkesten.

Jesse brengt een indrukwekkende solo ten gehore in het stuk Etoile des Profondeurs. Tevens zijn er 2 solisten uit het orkest zelf. Esther Bennis op altsax in het bekende Lullaby of Birdland en Jan Wind op fagot in het humoristische Der alte Brummbär. Een ander stuk is getiteld 76 Trombones. Kom kijken hoe ver we met dat aantal komen! Het ingestudeerde programma o.l.v. Bram Soentjens laat het geluid van het orkest mooi tot zijn recht komen in marsmuziek, swing en pop.

Kaarten à €10 voor de Soiree en €5,00 voor de Matinee zijn te bestellen via de mail via de voorzitter van de harmonie Nootdorp. Kinderen tot 12 jaar betalen de helft van de prijs. Bij beide concerten wordt een loterij gehouden met leuke prijzen.